Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Αγγελική Δαλιάνη, η οποία φέτος συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (26/11) στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων συζήτησε με την Ελένη Τσολάκη για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της, Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου. Είναι η πρώτη φορά που η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα, αφού όπως εξήγησε, δεν είναι εύκολο για την ίδια και δεν θέλει να απασχολεί με τέτοια θέματα. 

Διαβάστε ακόμη: Σακίρα: Κατηγορεί την ισπανική Εφορία για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής

«Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια για αυτή την υπόθεση. Σαφώς δεν είναι κάτι ευχάριστο. Θέλω να μιλάω δημόσια για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Εγώ θα μείνω σε αυτά που έχει πει ο Μάνος. Είναι μια απόφαση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό», είπε αρχικά η Αγγελική Δαλιάνη. 

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός εξήγησε ότι «Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δεν θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που προτιμώ να βγαίνω δημόσια και να μιλώ κυρίως για τη δουλειά μου. Όταν δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, οι εμφανίσεις μου είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δεν με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη, όμως, ότι όλα θα πάνε καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA