Μενού
  • Α-
  • Α+

Την προηγούμενη εβδομάδα η Κάτια Δανδουλάκη κατέθεσε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τη συνεργασία της με εκείνον σε θεατρική παράσταση, η οποία έληξε πρόωρα με δική της πρωτοβουλία όταν αντιλήφθηκε το «έντονο ψυχολογικό κυνηγητό» του Πέτρου Φιλιππίδη «προς τη Λένα Δροσάκη» με την ίδια να εκφράζει την επιθυμία να αποχωρήσει, όπως και άλλα μέλη του θιάσου, σύμφωνα με την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για την κατάθεσή της στο δικαστήριο, λέγοντας ότι «Τελείωσε αυτό από εμάς. Ήταν ένα ξαλάφρωμα. Ό,τι είχαμε να κάνουμε το κάναμε, τέλειωσε. Δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε. Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι το φυσικό και όχι κάτι το εξαιρετικό, για να το συζητάμε. Αυτό θα ήταν η ευχή μου».

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Βυτινάρος: Η νέα ανάρτησή της που προκάλεσε πληθώρα εγκωμιαστικών σχολίων

«Το αντιμετώπισα σαν κάτι απολύτως φυσικό. Μια δικαιοσύνη που αποδίδεται, ανακουφίζει κιόλας. Είναι μια κάθαρση. Για να κλείσει ένα θέατρο, δεν γίνεται χωρίς λόγο ειδικά για μια ηθοποιό σαν εμένα που είμαι και θιασάρχης και παραγωγός, οπότε χάνω χρήματα από αυτό. Υπήρξαν λόγοι που ανέλυσα για να το κλείσω. Ήταν χρέος μου κι ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ό,τι είδα, αυτό είπα», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία εξήγησε ότι αποφεύγει να μπαίνει σε λεπτομέρειες για την κατάθεσή της όταν μιλάει στις κάμερες αφού είναι λογικό όπως είπε να - απομονώνονται φράσεις και διαστρεβλώνεται το νόημα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA