Μενού
  • Α-
  • Α+

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου, αφού σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγες ημέρες και πλέον στο προφίλ του τράπερ στο Instagram δεν υπάρχει καμία κοινή τους φωτογραφία αφού τις διέγραψε όλες. Μάλιστα, ο Snik πλέον ακολουθεί μόνο ένα άτομο και αυτό είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την οποία υπήρξαν στο παρελθόν ζευγάρι, αλλά έχουν παραμείνει δύο καλοί φίλοι. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει στο παρελθόν μαζί σε κοινή τους έξοδο και οι δυο τους έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο, δείχνοντας πως υπάρχει αγάπη εδώ, όπως σχολιάστηκε και στο «Πρωινό». 

Διαβάστε ακόμη: Σεισμός στην Εύβοια - Ελένη Μενεγάκη: «Σε κάθε σεισμό λέω ότι δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά, αντέχει το σπίτι»

Σύμφωνα δε με το Πρωινό, το follow στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σχετικά πρόσφατο, αφού μέχρι πρότινος ο Snik δεν ακολουθούσε κανέναν στο Instagram παρά το γεγονός ότι εκείνον τον ακολουθούν περισσότερα από 400.000 άτομα.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA