Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Γερμανίδα δρομέας των 400μ. Alica Schmidt (Αλίκα Σμιντ)- που έχει τον τίτλο «η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου» - ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο σε λίγες εβδομάδες  αποκαλύπτοντας ενθουσιασμένη τα νέα στη λεγεώνα των θαυμαστών της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Μία νίκη μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η εθνική μπάσκετ: Κέρδισε 81-63 τη Τουρκία

«Το Τόκιο με καλεί - θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες!» έγραψε χαρούμενη για τα 1,7 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram το Σάββατο.

«Ακόμα μου φαίνεται εξωπραγματικό! Είμαι τόσο ευγνώμων και ταυτόχρονα τόσο ενθουσιασμένη που θα ζήσω κάτι που ονειρευόμουν από τότε που άρχισα να αθλούμαι! Δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω τώρα...»

https://www.instagram.com/p/CQ33fQ2srs9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σμιντ, 22 ετών, ήταν εντυπωσιακή με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία. Η δημοτικότητα της ωστόσο εκτοξεύτηκε το χειμώνα, όταν ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

https://www.instagram.com/reel/CJyhw6yIwrE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Βέλγος μπακ των Βεστφαλών, Τόμας Μενιέ ίδρωσε στα χέρια της…  Η καλλίπυγος δρομέας προσφέρθηκε να βελτιώσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, ωστόσο το μάθημα αποδείχθηκε ιδιαίτερα επίπονο…

https://www.instagram.com/p/CPqhDd9FH5o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σμιντ προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου. Η Γερμανική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε στον ιστότοπό της ότι η σέξι αθλήτρια είχε επιλεγεί για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400m για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα κάνει το Ολυμπιακό της ντεμπούτο σε λίγες εβδομάδες. 

Η άνοδος της Σμιντ οφείλεται και σε ένα κύμα θαυμασμού που εισπράττει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι τόσο για τις αθλητικές της επιδόσεις, όσο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Αυτή η εμφάνισή της έχει προσδώσει το «η πιο θερμή αθλήτρια του κόσμου» - αν και η ίδια αμφισβητεί την ετικέτα που της έχουν κολλήσει: «Δεν ξέρω γιατί πήρα αυτόν τον τίτλο. Ο αθλητισμός έρχεται σαφώς πρώτος στα ενδιαφέροντά μου»... Μετριόφρων!

Τώρα η Αλίκα είναι έτοιμη να βγει και να μαγέψει (με την ομορφιά της, με τις επιδόσεις της, θα δούμε...) τη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή του κόσμου και ήδη οι θαυμαστές της στο διαδίκτυο πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA