Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Mάργκοτ Ρόμπι έχει ένα από τις πιο αξιοζήλευτα σώματα στο Χόλιγουντ.

Ο επόμενος ρόλος της υποψήφιας για Όσκαρ Αυστραλέζας θα είναι ως κούκλα Barbie. Η ίδια λέει ότι έχει περιορίσει τους υδατάνθρακες και έχει πλήρως «εξορίσει» τα γλυκά από το μενού.

«Το πρωινό περιλαμβάνει συνήθως κουάκερ και ένα smoothie που ενισχύει την ανοσία του οργανισμού. Συνήθως, τρώω μια σαλάτα με κοτόπουλο για μεσημεριανό γεύμα και για δείπνο θα βάλω μια μπριζόλα τόνου με γλυκοπατάτα.»

Οι γλυκοπατάτες θεωρούνται ένας από τους καλύτερους υδατάνθρακες που καταναλώνουν όσοι βρίσκονται σε δίαιτα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έγινε φανατική του τσαγιού μετά τη μετακίνησή της στο Λονδίνο από την Αυστραλία. Μιλώντας για την πρωινή ρουτίνα της, είπε ότι «κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πιω τσάι – έχω εμμονή με αυτό από τότε που έζησα στο Ηνωμένο Βασίλειο.»

Ωστόσο, αρκετά συχνά η σύζυγος του παραγωγού Τομ Άκερλεϊ καταφεύγει σε μπιφτέκια και μεξικάνικο φαγητό. Η Ρόμπι ζει τώρα στις ΗΠΑ και έχει παραδεχτεί ότι είναι της αρέσουν τα είχε εμμονή με ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Όταν στις ΗΠΑ, το αγαπημένο γεύμα της είναι ένα διπλό μπιφτέκι τρούφας από την αμερικανική αλυσίδα Umami Burger.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα γυμναστικής της, είπε ότι άρχισε να κάνει πιλάτες όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2013:

«Βρήκα τις συνεδρίες πυγμαχίας και την προπόνηση μάχης για την «Ομάδα Αυτοκτονίας» πραγματικά διασκεδαστική, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν μου άρεσαν τόσο πολύ τα βάρη. Όταν δεν προετοιμάζομαι για έναν ρόλο, προτιμώ να κάνω προπόνηση που μου αρέσει πολύ, όπως μαθήματα χορού ή να παίζω τένις με φίλους.»

Πηγή: Daily Mal

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA