Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Matrix 4 ή «The Matrix Ressurections», όπως είναι ο επίσημος τίτλος του, είναι δίχως καμία αμφιβολία μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Εκατομμύρια φανς του επιτυχημένου franchise επιστημονικής φαντασίας περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ξανά τον Κιάνου Ριβς, αλλά και την Κάριν Αν Μος, να επιστρέφουν στο σύμπαν του Matrix ως Neo και Trinity. 

Διαβάστε ακόμη: Ανακοινώθηκε το «The Matrix 4» - Επιστρέφει ο Κιάνου Ριβς ως Νίο

Η μία εκ των αδελφών Γουατσόφσκι, η Λάνα, σκηνοθετεί το νέο Matrix και σίγουρα περιμένει -όπως και όλοι- να σημειώσει μεγάλη επιτυχία με την είσοδό του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Για να ενισχύσει, λοιπόν, το hype της ταινίας η Warner Bros έδωσε τις πρώτες εικόνες από την επιστροφή του Matrix.

Στο πρώτο teaser trailer που ανέβηκε στο Twitter είδαμε σε πρώτο πλάνο τα δύο χάπια, το μπλε που σε αφήνει στη λήθη, αλλά και το κόκκινο, που σε οδηγεί στην απάντηση της ερώτησης «τι είναι το Matrix;». Η επιλογή είναι δική σου.

https://twitter.com/wbpictures/status/1435271650904199173?ref_src=twsrc^tfw

Παράλληλα, έχουμε στη διάθεσή μας και τα πρώτα πλάνα από το επίσημο trailer της ταινίας, το οποίο θα δοθεί την Πέμπτη (9/9) στη δημοσιότητα. Σε αυτό βλέπουμε μεταξύ άλλων τον Neo με νέο λουκ και για πρώτη φορά με μακρύ μαλλί, μιας και ο Κιάνου Ριβς, φαίνεται πως δεν θέλησε να το κόψει για τις ανάγκες του ρόλου του.

Επίσης, αυτό που παρατήρησαν αρκετοί φανς του Matrix είναι πως σε ένα στιγμιότυπο βλέπουμε και την ηλικιωμένη εκδοχή του Neo σε μια αντανάκλαση.

Το «The Matrix Ressurections» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2021.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA