Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πολυαναμενόμενη ταινία - υπερπαραγωγή της Warner Bros «The Batman» ετοιμάζεται για την παγκόσμια πρεμιέρα της αυτή την Παρασκευή (4/3), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στους ρωσικούς κινηματογράφους. Με ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής έκανε γνωστό πως μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, η προβολή της ταινίας στην χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν ακυρώνεται.

«Υπό το φως της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, η WarnerMedia αναστέλλει την κυκλοφορία της ταινίας μεγάλου μήκους The Batman στη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθώς εξελίσσεται. Ελπίζουμε σε μια γρήγορη και ειρηνική επίλυση αυτής της τραγωδίας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της. Την ίδια, όμως, πολιτική ακολουθούν και άλλες δύο τεράστιες εταιρείες παραγωγής. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρίνα Σάττι: Tραγουδά το «Γιατί πουλί μ’» σε μια ταράτσα μπροστά από την Αγιά Σοφιά

Ο λόγος για την Disney, αλλά και τη Sony. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακυρώνονται οι προβολές του «Morbius», καθώς και του «Turning Red» στη Ρωσία. «Θα λάβουμε μελλοντικές επιχειρηματικές αποφάσεις επί τη βάσει εξέλιξης της κατάστασης. Στο μεταξύ, με δεδομένο το μέγεθος της εξελισσόμενης προσφυγικής κρίσης, συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για να παρέχουμε επείγουσα συνδρομή, αλλά και άλλη ανθρωπιστική βοήθεια», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Disney.

«Δεδομένης της συνεχιζόμενης στρατιωτικής δράσης στην Ουκρανία και της συνακόλουθης αβεβαιότητας και ανθρωπιστικής κρίσης που εκτυλίσσεται στην περιοχή, οι προγραμματισμένες κινηματογραφικές κυκλοφορίες στη Ρωσία αναστέλλονται», δήλωσε από την πλευρά του ένας εκπρόσωπος της Sony στο βρετανικό BBC.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA