Μενού
  • Α-
  • Α+

Εδώ και αρκετές ημέρες εικάζεται πως η Apple θα ανακοινώσει τα νέα της σχέδια για τα φετινά μοντέλα στη σειρά iPhone, τα iPhone 13. Πλέον ήρθε η ώρα να μάθουμε και επίσημα τι μας περιμένει το 2021.

Διαβάστε ακόμη: iPhone 13: Δεν θα έχει foldable έκδοση το νέο smartphone της Apple

Η αμερικανική εταιρεία του Κουπερτίνο αποφάσισε να μιλήσει με επίσημη δήλωσή της και να ξεκαθαρίσει πως το επόμενο σημαντικό event έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 για την Ελλάδα. Η εκδήλωση έχει τον τίτλο “California Streaming”, μαρτυρώντας και τον ψηφιακό της χαρακτήρα, αφού δεν θα διεξαχθεί με παρουσία δημοσιογράφων.

Η μετάδοσή της θα γίνει από το Apple Park και εκεί θα μάθουμε τα πάντα για τη νέα σειρά smartphones, τα iPhone 13. Οι πρώτες διαρροές που έρχονται από κατασκευαστές περιφερειακών και θηκών για τα νέα τηλέφωνα αναφέρουν πως αυτά δεν θα διαφέρουν σε διαστάσεις σε σχέση με τα iPhone 12. Βασική διαφορά που αναμένεται να τονιστεί από την Apple είναι αρχικά τα καλύτερα refresh rates στις οθόνες, αλλά και οι βελτιωμένοι επεξεργαστές κα οι αλλαγές στους φακούς.

Η πρόσκληση της Apple δείχνει ένα λογότυπο της εταιρείας που παρουσιάζει στο εσωτερικό του ένα πλάνο από βραδινό ουρανό και ίσως θέλει να διαφημίσει τρόπον τινά τις δυνατότητες νυχτερινής φωτογράφισης που θα έχουν τα νέα μοντέλα. Ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Apple, Greg Joswiak, ανέβασε μάλιστα και ένα σύντομο video στο Twitter που ίσως αφήνει και κάποιες παραπάνω απορίες για το τι μας περιμένει σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα.

https://twitter.com/gregjoz/status/1435272731746979840?ref_src=twsrc^tfw

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν το ξεχωριστό αυγό λογότυπο της Apple που παρουσιάζεται στο tweet, μπορούν να το εφαρμόσουν με φίλτρο και στις δικές τους εικόνες, μετά από μια απλή επίσκεψη στο site της Apple μέσα από τον browser του iPhone τους. Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στη συνέχεια.

https://twitter.com/_inside/status/1435279519942778881?ref_src=twsrc^tfw

Μέσα σε όλα, αναμένεται να μάθουμε και την τελική ημερομηνία διάθεσης του iOS 15, περισσότερες πληροφορίες για το SharePlay και αρκετά ακόμη. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να μην δούμε τα Apple Watch Series 7, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν κάποια προβλήματα στην παραγωγή τους και ίσως η κυκλοφορία τους πάει για λίγο αργότερα. Σίγουρα πάντως αναμένεται να γνωρίσουμε για πρώτη φορά τα νέα AirPods που θα έρθουν σε σχεδιασμό κοντά στα AirPods Pro και με αρκετά νέα χαρακτηριστικά.

Σε λίγες μέρες θα γίνουμε σοφότεροι για τα πάντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA