Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον «κυβερνοπόλεμο» στη Ρωσία κήρυξε η διεθνής ομάδα χάκερ των Anonymous που με μηνύματά τους στο Twitter και ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση στον ιστότοπο του ρωσικού τηλεοπτικού καναλιού RT καθώς και τεσσάρων ακόμα ιστότοπων τηλεπικοινωνιακών εταιριών και χαρακτηρίζει τον Πούτιν δικτάτορα.

«Οι δράσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Θέλουμε ο ρωσικός λαός να καταλάβει ότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για αυτόν να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του υπό φόβο αντιποίνων. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Αυτό στρέφεται εξ ολοκλήρου στις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν. Μπείτε στη θέση των Ουκρανών που βομβαρδίζονται αυτή τη στιγμή. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, μπορούμε να αντισταθούμε σε οτιδήποτε. Είναι καιρός ο ρωσικός λαός να σταθεί μαζί μας και να πει «ΟΧΙ» στον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν» ανέφεραν μεταξύ άλλων στα μηνύματά τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ανέφεραν τις ιστοσελίδες που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να «ρίξουν».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA