Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Draculis είναι η No1 εταιρία για ανελκυστήρες σκάλας, αναβατόρια ΑμεΑ, ανυψωτικές πλατφόρμες, ασανσέρ, ηλεκτροκίνητες καρέκλες & scooters. Με άριστη τεχνογνωσία, επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό, η Draculis έχει αναλάβει με επιτυχία χιλιάδες έργα, πολλά εκ των οποίων απαιτούσαν ιδιαίτερες κατασκευές και προδιαγραφές λόγω υψηλής δυσκολίας. Σεβόμενη απόλυτα τις ανθρώπινες ανάγκες, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 6.550 εγκαταστάσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πανελλαδικά. Το δίκτυο της Draculis καλύπτει όλη την Ελλάδα εξυπηρετώντας σας αποτελεσματικά και με συνέπεια σε οποιαδήποτε πόλη, χωριό ή νησί κι αν μένετε, είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία σας ή το εξοχικό σας ή ακόμα και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κατέχοντας ηγετικό ρόλο στο χώρο των ειδικών ανελκυστήρων σκάλας, τα προϊόντα και οι αποκλειστικές αντιπροσωπείες της Draculis είναι:

1. Stannah Stairlifts 

Αντιπροσωπεύοντας κατ΄ αποκλειστικότητα την Αγγλική εταιρία Stannah, τη μεγαλύτερη εταιρία ειδικών ανελκυστήρων, με εμπειρία πάνω από 150 χρόνια και με περισσότερες από 750.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων αναβατορίων για ευθύγραμμες ή περιστροφικές σκάλες. Η τεχνογνωσία της Stannah εγγυάται την παραγωγή προηγμένων  μοντέλων για εσωτερικούς χώρους, αλλά και για εξωτερικούς χώρους με εξειδικευμένα μοντέλα τα οποία είναι κατασκευασμένα να αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες!

Οι ανελκυστήρες σκάλας με κάθισμα, διαθέτουν υψηλή τεχνολογία, άριστη ποιότητα, καινοτόμα χαρακτηριστικά, αλλά και την πιο κορυφαία αισθητική που υπάρχει στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να ταιριάζουν άψογα σε κάθε στυλ διακόσμησης. Όλα τα προϊόντα της Stannah Stairlifts έχουν Πιστοποιητικό ποιότητας CE, που σημαίνει, ότι είναι κατασκευασμένα βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ανταποκρίνονται στα διεθνή standards, για ασφαλή μεταφορά ατόμων.

2. Lehner Lifttechnik

Πλατφόρμες - αναβατόρια σκάλας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του φημισμένου Αυστριακού Οίκου Lehner Lifttechnik, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Η ιδανική λύση για αυτόνομη μετακίνηση σε δημόσια κτίρια, επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. Κατάλληλες για ευθύγραμμες σκάλες ή κυκλικές, όλες οι πλατφόρμες διαθέτουν Πιστοποίηση TUV έγκριση σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 81-40, για άτομα που κάνουν χρήση αναπηρικής πολυθρόνας (ΑμεΑ). 

Εργονομία, μικρός όγκος, στιβαρή κατασκευή, αθόρυβη λειτουργία, χωρητικότητα φόρτωσης έως 300 kg, χωρίς οικοδομικές εργασίες ή άλλες πρόσθετες δαπάνες, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τους ανελκυστήρες πλατφόρμας της Draculis.

3. Stiltz Home Lifts

H διεθνούς φήμης Αγγλική εταιρία Stiltz, εμπιστεύθηκε τη Draculis για την αντιπροσώπευση και το λανσάρισμα των υπερσύγχρονων Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY, στην ελληνική αγορά. Πραγματική επανάσταση στο χώρο των ανελκυστήρων, τα μοναδικά μοντέλα ελεύθερης τοποθέτησης Galaxy Duo+ και Galaxy Trio+, κατέκτησαν γρήγορα την κορυφή και έγιναν τα πιο δημοφιλή μοντέλα ασανσέρ σε όλο τον κόσμο.

Με απαράμιλλη τεχνολογία, αισθητική και συμπαγή κατασκευή, κάθε ένα από τα μοντέλα-ασανσέρ 

της σειράς GΑLΑΧΥ, έχει τις μικρότερες διαστάσεις βάσης εν συγκρίσει με οποιοδήποτε άλλο οικιακό ανελκυστήρα στη Ελλάδα, καταλαμβάνοντας λιγότερο από 1 τετραγωνικό μέτρο. Σχεδόν «αόρατο», γιατί διαθέτει ένα μοναδικό καινοτόμο σύστημα ράγας και κινητήρα, το ασανσέρ τοποθετείται οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας. Επιπλέον λειτουργεί χωρίς να απαιτείται υδραυλικό σύστημα ή τοιχοποιία στήριξης και η εγκατάσταση γίνεται χωρίς βαριές οικοδομικές εργασίες, μέσα σε 1 ημέρα, χωρίς μερεμέτια & χωρίς άλλες πρόσθετες δαπάνες. Γρήγορα, εύκολα και απλά!

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Για τη Draculis, οι ενέργειες ΕΚΕ αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και θεμελιώδη αρχή και αξία, της φιλοσοφίας της. Γι' αυτό το λόγο η εταιρία είναι πάντα δίπλα, αγκαλιάζοντας με ουσιαστικές δράσεις κάθε χρόνο, διάφορες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, φορείς και οργανισμούς. 

Μία από τις χορηγίες της είναι και η έμπρακτη υποστήριξή της, προσφέροντας το ποσό των 15.000€, στις προσπάθειες του εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα η Draculis έχει αναλάβει την κάλυψη και την υποστήριξη μέρους των λειτουργικών εξόδων του Πανελλήνιου Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού επί της οδού Ομήρου 6, στην Αθήνα. Επίσης η εταιρία εγκατέστησε δωρεάν τον ανελκυστήρα σκάλας Stannah Sofia600, στα γραφεία του Πειραιά επί των οδών Βασ. Γεωργίου Α’ 1-3 & Φίλωνος 49, όπου λειτουργεί το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης.

50 Χρόνια δίπλα, σε κάθε σας βήμα!

H Draculis συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια της! Με τον ίδιο ενθουσιασμό αλλά και την εμπειρία, η εταιρία συνεχίζει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, με κινητικές δυσκολίες. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων και είναι πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2015 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων της Draculis, σας εξασφαλίζει την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη & service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Τα σημεία που κάνουν την πιο αξιόπιστη αγορά σας: Πανελλαδική Εξυπηρέτηση, Εγγύηση έως 10 έτη, Άρτια Καταρτισμένο Τμήμα Σχεδίασης, Εξειδικευμένο Τεχνικό Προσωπικό, Εγκατάσταση σε 1 ημέρα, Ετοιμοπαράδοτα Μοντέλα, Διαρκής Παρακαταθήκη Ανταλλακτικών, Μικροί Χρόνοι Παράδοσης, Οργανωμένο Service. 

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ικαρίας 2 - Μεταμόρφωση Αττικής, όπου λειτουργεί η έκθεση με σύγχρονες υποδομές, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει από κοντά όλα τα προϊόντα της Draculis και να ενημερωθεί από τους εξειδικευμένους μηχανολόγους της.

Η επιλογή της Draculis και η αξιοπιστία όλων των προϊόντων της, δίνει στην αγορά σας διαχρονική αξία και την κάνουν επένδυση ζωής!

Draculis Lift: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 210 2841189, 210 2842018, 210 2848429

e-mail: [email protected]

Website: https://draculis.gr

Facebook: https://www.facebook.com/draculis.gr

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/draculis-lift-196337196/

Instagram: https://www.instagram.com/draculis.gr

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCK9V3eMMJycOWjhcu-tv0xg

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA