Μενού
  • Α-
  • Α+

Η προ ολίγων ημερών πρόταση του Στέφανου Τσιτσιπά για ισοτιμία μεταξύ του τένις ανδρών και γυναικών δεν πέρασε ασχολίαστη από τους αθλητές και τους ανθρώπους του αθλήματος. Μία από τις γυναίκες που πήραν θέση ήταν και η Ναόμι Οσάκα που ρωτήθηκε γι' αυτό σε συνέντευξη Τύπου στο Miami Open. Η Οσάκα δεν συμφώνησε με την πρόταση του Τσιτσιπά για αύξηση των σετ στα ματς των γυναικών σε Grand Slam και του απάντησε χιουμοριστικά με το ερώτημα αν θα ήθελε εκείνος να παίξει παραπάνω. «Θέλει να παίξει εννιά σετ; Αν θέλει εκείνος να αυξήσει τα δικά μου σετ, τότε θα αυξήσω και εγώ τα δικά του», είπε χαμογελώντας η Οσάκα.

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Miami Open ο Έλληνας τενίστας, «καθάρισε» 2-0 τον Άλεξ Ντε Μινόρ

Επιπλέον η αθλήτρια από την Ιαπωνία συνέχισε, χαρακτηρίζοντας τον Τσιτσιπά «αστείο τύπο». «Τον ρώτησαν αυτό ή το έφερε εκείνος στο προσκήνιο;», ρώτησε η Οσάκα, με τον δημοσιογράφο να απαντάει πως το έριξε εκείνος στο τραπέζι. «Αυτός ο τύπος είναι αστείος!  Δεν ξέρω αυτό νομίζω πως θα αλλάξει τη δομή του τένις. Οι παίκτες θα τα κάνουν όλα διαφορετικά. Σίγουρα θα πάρει και καιρό να συνηθιστεί αυτό. Αλλά το να μιλάει ένας άντρας για το τένις γυναικών, δεν ξέρω, δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα αυτό».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA