Μενού
  • Α-
  • Α+

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ τον οποίο κέρδισε με 2-0 σετ και τον «πέταξε» έξω από τη συνέχεια του Miami Open. Ο Έλληνας τενίστας πέρασε με άνεση στους «16» της διοργάνωσης και εκεί θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ. Το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης συνέχισε την καλή παράδοση που έχει απέναντι στο νούμερο 28, με τον Στέφανο να φτάνει στην 8η νίκη του απέναντι στον 23χρονο σε ισάριθμες μεταξύ τους αναμετρήσει.

Στο πρώτο σετ, οι δυο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι το δέκατο γκέιμ και ο Ντε Μινόρ σέρβιρε για να ισοφαρίσει σε 5-5. Και κάπου εκεί ανατράπηκαν οι όποιες ισορροπίες υπήρχαν στο ματς. Ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ που έψαχνε και με 6-4 μπήκε σε θέση οδηγού από την οποία δεν έφυγε ποτέ.

Στο τέταρτο γκέιμ του δεύτερου σετ, ο Στέφανος έκανε και πάλι το μπρέικ που ζητούσε, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-1 και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα. Κράτησε το σερβίς του στο επόμενο για το 4-1, και σέρβιρε στο ένατο για να κλείσει το ματς όπως και έγινε, δίχως μάλιστα να χάσει ούτε έναν πόντο και με 6-3 έκανε το 2-0 σε 1 ώρα και 29 λεπτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA