Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη λίστα των διασήμων που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, προστίθεται και η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία βρέθηκε στη χώρα μας μαζί με την οικογένειά της.  Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών επισκέφτηκε την Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, συνιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχάνιαν, και την κόρη τους, Ολυμπία. Η οικογένεια βρέθηκε στην Ακρόπολη, αλλά και το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και η τενίστρια φρόντισε να μοιραστεί σχετικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και να συστήσει τον ελληνικό πολιτισμό στους ακολούθους της, κάνοντας παράλληλα την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας στο εξωτερικό. 

Διαβάστε ακόμη: Νικολά Σαρκοζί: Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος ψήφισε Ελλάδα για διακοπές - Στην Αθήνα με την Κάρλα Μπρούνι

https://www.tiktok.com/@serena/video/7119883063470935339

Η ίδια εμφανίζεται στο βίντεο και μόνη της, αλλά και με την οικογένειά της, ποζάροντας μπροστά στα μνημεία και διευκρίνισε στο κοινό της τι ακριβώς βλέπει σε κάθε στιγμιότυπο. Να σημειωθεί ότι η Σερένα Γουίλιαμς είχε συναντηθεί προ ημερών στην Αθήνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA