Θέατρο - Παραστάσεις
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Άρης Σερβετάλης: Η ανακοίνωση των συνεργατών του στον «Ρινόκερο»

Μετά το σάλο που δημιούργησε η αποχώρηση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη από τον «Ρινόκερο», οι συντελεστές της παράστασης εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνουν πως θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση

Πηγή:NDP
Πηγή:NDP

Μετά την απόφαση που πήρε ο Αρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» αρνούμενος να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές και το σάλο που ξέσπασε, οι ηθοποιοί, που έπαιζαν μαζί του στην παράσταση, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση:

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για Άρη Σερβετάλη: «Δεν είναι ο εμβολιασμένος απέναντι από τον ανεμβολίαστο»

«Ως εργαζόμενοι ηθοποιοί στην παράσταση «ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ» θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή της παράστασης μας, λόγω της αποχώρησης του συναδέλφου μας Άρη Σερβετάλη. Παρ' όλα αυτά, είναι κοινή μας θέση να μην προβούμε σε επικρίσεις εις βάρος κανενός. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις του. Ούτε θεωρούμε ότι ως εμβολιασμένοι πολίτες και ηθοποιοί, διαχωριζόμαστε με οποιονδήποτε τρόπο από λοιπούς τυχόν ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

Και παρά το ότι είναι εύλογο να εκφράζει κανείς επιφυλάξεις ως προς τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, θεωρούμε ότι η αποχή από την τέχνη μας, η οικειοθελής διακοπή μίας παράστασης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί λύση στα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση. Το Θέατρο είναι τόπος επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων. Είναι τόπος συνάντησης ανθρώπων, σκέψεων, ιδεών .Είναι τόπος που ο δημόσιος λόγος αρθρώνεται και πλάθονται συνειδήσεις. Είναι ένα από τα πιο βασικά κύτταρα της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό τα θέατρα σε καιρούς κρίσης πρέπει να μένουν ανοιχτά. Για μας αυτό είναι χρέος μας.

Με αυτές τις σκέψεις, την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου, οι ηθοποιοί της παράστασης συναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη και τον εκπρόσωπο της παραγωγής και αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχιστεί η παράσταση προχωρώντας σε αντικατάσταση. Η ομάδα του «ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Άρης Σερβετάλης #παράσταση #Ηθοποιός #ανεμβολίαστοι

Best of Internet