Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φετινή Γιορτή της Μητέρας είναι η τελευταία στην οποία η Χριστίνα Μπόμπα δε λογίζεται και τυπικά ως μητέρα ή η πρώτη στην οποία λογίζεται ουσιαστικά ως μητέρα. Σας μπερδέψαμε; Λάθος μας. Απλώς είναι που η Χριστίνα βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει να γεννήσει τα δίδυμα κορίτσια της σε λίγες εβδομάδες. Δεν παύει όμως να έχει σε διαδικασία ανάπτυξης το μητρικό ένστικτο και ως επικείμενη μαμά βρέθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, όπου μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την εγκυμοσύνη, το νέο σπίτι όπου μένουν με τον Σάκη και το νέο της επιχειρηματικό βήμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τους μετρ της προώθησης και σίγουρα η παρουσία της στο Έλα Χαμογέλα έγινε με επίκεντρο την αναφορά στη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα που αφορά σε μπέργκερ με πιο ποιοτικά και πιο θρεπτικά υλικά. 

Πριν απ΄αυτό όμως, περιέγραψε τη ζωή της αυτή την περίοδο που μετράει λιγότερο από μήνα για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους και αποκάλυψε ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αφήσει και οι δύο το σπίτι που είχαν μετακομίσει μόλις πριν 2 χρόνια, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης έχει διαρκώς γυρίσματα στη Φάρμα. Κι επειδή η ίδια δε μπορούσε σε αυτό το στάδιο εγκυμοσύνης να μένει μόνη, νοίκιασαν ένα σπίτι κοντά στην περιοχή των γυρισμάτων.

Όσο για το πώς έχει βιώσει την εγκυμοσύνη της, η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στο πρόβλημα που της εμφανίστηκε στον 5ο μήνα.

«Δεν έχω καθόλου άγχος. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα είναι με τα δύο μωράκια, πώς θα τα καταφέρουμε, παίρνουμε συμβουλές, αλλά η χαρά και η ανυπομονησία μας είναι μεγάλες. Έχουμε παραγγείλει τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο. Στην εγκυμοσύνη με δυσκόλεψε πολύ ο 5ος μήνας γιατί μπήκα με κολικούς στο νοσοκομείο. Εκεί φοβήθηκα πολύ, αν και δε σχετιζόταν με τα μωρά αυτό. Η εγκυμοσύνη κατά τ΄άλλα ήταν βατή, οι ορμόνες με έπιασαν καλά. Έχω πολλές λιγούρες για γλυκά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA