Μενού
  • Α-
  • Α+

Ήταν κάπου στα μέσα Ιουλίου του 2019 όταν είδαμε για τελευταία φορά το Casa de Papel στο Netflix. Στο φινάλε της 4ης σεζόν η Αλίσια Σιέρα, έχοντας χάσει τη θέση της ντετέκτιβ μετά τις αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια στον Ρίο, ετοιμάζεται για εκδίκηση και καταφέρνει να βρει το κρησφύγετο του Καθηγητή. Την ίδια στιγμή, στην Τράπεζα της Ισπανίας είχε στηθεί μια τρομερή επιχείρηση από τη συμμορία για να μπει μέσα η Ρακέλ κι ενώ έχει εξουδετερωθεί ο κομάντο που είχε στείλει η Σιέρα.

Η παραπάνω περιγραφή, έχει ορισμένα σημεία κενά κι αυτό γιατί πλέον κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι έγινε στην 4η σεζόν. Κι αν καθυστερήσει λίγο ακόμα να κυκλοφορήσει η 5η και, λογικά, τελευταία, μάλλον θα πρέπει να το ξαναπάρουμε από την αρχή.

Θεωρητικά, καθώς είδαμε πριν από μερικές ημέρες τον Αλβάρο Μόρτε να αποχαιρετά τα στούντιο που γυρίζεται το Casa de Papel, θα έπρεπε να προετοιμαζόμαστε για τον ερχομό της 5ης σεζόν κάπου προς τον Σεπτέμβριο. Επειδή όμως με το Netflix δεν ξέρει ποτέ κανείς, θα παραμείνουμε στην αβεβαιότητα. Όσο διαρκέσει αυτή, μπορούμε να βολευτούμε με τις αναρτήσεις των πρωταγωνιστών από τα γυρίσματα.

Πάλι ο Αλβάρο Μόρτε, αλλά αυτή τη φορά και η Εστέρ Αθέμπο (Μόνικα) με την Ιτζιάρ Ιτούνιο (Ρακέλ) και τον Πέδρο Αλόνσο (Μπερλίν) ανάρτησαν μια ομαδική φωτογραφία στο Instagram από το τελευταίο γύρισμα, όπου είναι συγκεντρωμένη όλη η ομάδα του Casa de Papel.

https://www.instagram.com/p/CO21TaWJf7C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να θυμίσουμε πως το πλάνο του Netflix είναι να τελειώσει η σειρά στην 5η σεζόν, αλλά κανείς δε μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για μια σειρά που θα έπρεπε να έχει τελειώσει στην 3η σεζόν! Οι σεναριογράφοι πάντως σε παλιότερες δηλώσεις τους είχαν αναφέρει ότι «ψάχναμε ένα χρόνο για να βρούμε τον τρόπο που θα τελειώσει η κοινή πορεία της συμμορίας, η τελευταία σεζόν θα είναι η πιο άγρια κι η πιο επική».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA