Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς με βασική αιτία την επέκταση του Survivor για περίπου ένα μήνα ακόμα, ακούστηκαν φήμες για αρκετούς παίκτες ότι ζήτησαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Το έκανε τελικά ο Μπάρτζης λόγω και του τραυματισμού, ακούστηκε ότι ζήτησε ο Μπόγδανος να φεύγει, ακούστηκε όμως ότι το ίδιο θέλει και ο Τριαντάφυλλος. Η πορεία του στο ριάλιτι έχει δείξει ότι δεν θα τολμούσε να αποχωρήσει μόνος του ποτέ. Άλλωστε, το είπε άθελα του στον Κόρομι όταν τέθηκε το ζήτημα, φωνάζοντας «το ίδιο συμβόλαιο έχουμε ρε..;». 

Είναι γνωστά τα χρήματα που λαμβάνει ο Τριαντάφυλλος για κάθε εβδομάδα παραμονής. Είναι γνωστό ότι έξω από το Survivor έχει ένα lifestyle που πρέπει να συντηρηθεί με έσοδα, τα οποία δε θα μπορούσε να έχει από το επάγγελμα του εν μέσω καραντίνας. Έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, αποδείχτηκε όμως πως ήταν κίνηση στρατηγικής για να κερδίσει συμπάθεια του κοινού. Γι΄αυτό όταν ακούστηκε ότι το ζήτησε εκτός κάμερας από την παραγωγή, υπήρξε μεγάλη δυσπιστία. Αυτή η δυσπιστία επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Προς αποχώρηση και ο Τριαντάφυλλος

Σε δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου στο Πρωινό, ο κ. Σούρλας, ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος δε μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. «Το συμβόλαιο γράφει άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει δυνατότητα για οικειοθελή αποχώρηση. Υπάρχουν ποινικές ρήτρες. Το συμβόλαιο αναφέρει τη δυνατότητα επέκτασης, δεν υπάρχει χρονική διάρκεια, η παραγωγή έχει δυνατότητα να το επεκτείνει όσο αυτή θέλει».

Ο Βαγγέλης Περρής τόνισε μάλιστα ότι η πληροφορία για αποχώρηση του Τριαντάφυλλου είναι ανυπόστατη και διακινείται μόνο για έναν λόγο: για να υπάρχει ένα ενδιαφέρον στο Survivor σε μια περίοδο που το κοινό έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του και δεν υπάρχει κάτι να το κρατήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA