Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια άκρως εξομολογητική και συγκλονστική συνέντευξη παραχώρησε η Lady Gaga, στο νέο ντομικαντέρ της Apple Tv+ με τίτλο The Me You Can't See, από την Όπρα Γουίνφρεϊ και τον πρίγκιπα Χάρι, η οποία μίλησε για την ψυχική της υγεία, τα όσα έζησε στα 19 όταν βιάστηκε από μεγάλο παραγωγό, την εγκυμοσύνη και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του τραύματος. 

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για το ψυχικό τραύμα που του άφησε η απώλεια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η 35χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως όταν βρισκόταν στην ηλικία των 19, το 2014 έπεσε θύμα βιασμού από μεγάλο μουσικό παραγωγό, που απείλησε να καταστρέψει την μουσική της, αν δεν έβγαζε τα ρούχα της. «Εργαζόμουν ήδη στον χώρο και ένας παραγωγός μου είπε “βγάλε τα ρούχα σου”. Κι εγώ του είπα “όχι”. Έφυγα και μου είπαν ότι θα έκαιγαν όλη τη μουσική μου. Και δεν σταμάτησαν. Δεν σταμάτησαν να μου το ζητούν και εγώ απλά “πάγωσα” και δεν θυμάμαι καν», περιγράφει η τραγουδίστρια.

«Πρώτα, ένιωσα να πονάω παντού, κατόπιν παρέλυσα. Ήμουν άρρωστη για εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες μετά και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε, με πέταξε, έγκυο, σε μια γωνιά», πρόσθεσε η Lady Gaga. Χρόνια αργότερα, έπαθε ψυχωτικό επεισόδιο και ήταν σε απόλυτη κατάσταση παράνοιας, ως αποτέλεσμα του ψυχολογικού τραυματισμού της.

Η Lady Gaga αρνήθηκε να κατονομάσει τον βιαστή της λέγοντας πως «Κατανοώ αυτό το κίνημα #MeToo, κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι νιώθουν πραγματικά άνετα με αυτό και εγώ δεν νιώθω έτσι. Δεν θέλω ούτε καν να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο». 

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός δημιούργησε, το 2012, το ίδρυμα Born this Way Foundation με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα σε θέματα ψυχικής υγείας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA