Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση επικρατεί στον ΣΚΑΙ μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορονοϊού, πρώην παίκτη του Survivor, γεγονός που θέτει πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κατηγορούν στο Twitter Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πως έκλεψαν

Ο Νίκος Μουτσινάς στο φινάλε της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», είχε καλεσμένους πρώην παίκτες του Survivor. Μετά από rapid test, ένας από τους παίκτες του ριάλιτι βρέθηκε θετικός και έτσι δεν εμφανίστηκε κανείς στην εκπομπή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε», ο θετικός στον κορονοϊό πρώην παίκτης δε θα παραβρεθεί -όπως είναι λογικό- στον μεγάλο τελικό, ενώ οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ φοβούνται μήπως υπάρξει διασπορά του ιού και σε άλλους παίκτες, γεγονός που θα επηρεάσει τα πλάνα του σταθμού για τον τελικό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA