Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ισπανός ηθοποιός, Πέδρο Αλόνσο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά La Casa de Papel, συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ο γνωστός ηθοποιός που συνηθίζουν ακόμη και σήμερα να τον αποκαλούν «Berlin» (ρόλος του στη σειρά του Netflix La Casa de Papel) μετά τον καφέ του στο Σύνταγμα πήρε το πλοίο και... αλωνίζει το Αιγαίο.

Ετσι βρέθηκε στη Μήλο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram. Μάλιστα, σε βίντεο που δημοσίευσε, έχει ανέβει στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου του νησιού και απήγγειλε τους στίχους ενός αγαπημένου του θεατρικού έργου.

https://www.instagram.com/p/CREFmFmhqS3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ελλάδα! (Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για το αστείο, πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο "La vida es sueño" του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα. Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο). Τι θαυμάσια Ελλάδα. (Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες, και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία. Είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση.

Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα.

Τι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία, και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό:

Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο, και τα όνειρα είναι όνειρα)» έγραψε.

Η παλαιότερη φωτογραφία με τον Berlin του La Casa de Papel την Κυριακή, 4 Ιουλίου στο Σύνταγμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA