Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Η παρουσιάστρια θα βρεθεί στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega. Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου συναντήθηκαν για να κάνουν την επίσημη φωτογράφηση για την εκπομπή τους. «Μάλλον χάρηκε που με είδε» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε story στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Ηλιάκη: Μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και επίσημα στο MEGA

Η εκπομπή που ετοιμάζουν θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο και θα έχει τον τίτλο «Τι λες τώρα».

Υπενθυμίζεται ότι το Mega είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες την επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στην ελληνική τηλεόραση. Η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε:  «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας. Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA