Μενού
  • Α-
  • Α+

Φαν του Squid Game; Για να βρίσκεσαι σε αυτό το κείμενο, προφανώς, και έχεις ολοκληρώσει σε χρόνο dt τα εννιά επεισόδια της σειράς-φαινόμενο του Netflix και θα σου άρεσε να φορέσεις για λίγο (ή και όχι) μία από τις στολές του παιχνιδιού. Είτε κάποιου παίκτη, είτε κάποιου φρουρού.

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Όταν η πρωταγωνίστρια της σειράς συμμετείχε στο κορεατικό Next Top Model

Μετά το Casa de Papel, λοιπόν, φαίνεται πως το Netflix «χτύπησε» φλέβα χρυσού. Κι αυτό γιατί εκτός από τις προβολές του Squid Game, οι οποίες αυξάνονται κατά εκατομμύρια, τις τελευταίες ημέρες δείχνει μια εξαιρετική άνοδο και το merchandise της κορεατικής σειράς. Κούπες, μπρελόκ, t-shirts και φυσικά οι κλασσικές στολές του Squid Game πουλιούνται σαν ζεστό καρβέλι ψωμί σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητά τους να είναι ελάχιστη και να εξαντλούνται συνεχώς.

Με το Halloween να είναι κοντά πλέον και αρκετές χώρες να το γιορτάζουν, οι παραγγελίες των στολών του Squid Game αυξήθηκαν κατακόρυφα. Πού μπορείς να τις βρεις, όμως; Αρχικά στο Amazon. Με μια αναζήτηση που κάναμε, υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα τόσο σε στολές παικτών με αριθμούς όπως το 067 ή το 456 και άλλοι, όσο και σε στολές φρουρών, μαζί με τις μάσκες με τα χαρακτηριστικά σχήματα, τετράγωνο, κύκλο και τρίγωνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές, με την τιμή τους να κυμαίνεται από τα 24 μέχρι και τα 45 ευρώ. Μια φυσιολογική δηλαδή τιμή, για μια αποκριάτικη στολή. Επίσης, για όσους δεν το γνωρίζουν, στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του Netflix, το Netflix.Shop, υπάρχουν διάφορα μπλουζάκια της σειράς (αλλά κι άλλων σειρών του Netflix), τα οποία μπορείς να κάνεις δικά σου και να νιώσεις κάτι από την αύρα του Squid Game.

Τέλος, μπορείς να παραγγείλεις μία στολή της σειράς και μέσω eBay, μιας και τις τελευταίες ημέρες, γίνονται συνεχώς νέες προσθήκες. Οι τιμές κι εδώ κυμαίνονται γύρω στα 30 ευρώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA