Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Squid Game, ή Παιχνίδι του Καλαμαριού στα ελληνικά, αποτελεί αυτή τη στιγμή τη νούμερο ένα σειρά του Netflix, με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να έχουν ήδη προλάβει να ολοκληρώσουν και τα εννιά της επεισόδια. Αμέσως ξεκίνησαν οι θεωρίες, αλλά και οι φήμες για τη συνέχεια της κορεατικής επιτυχίας, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε αν οι δημιουργοί της είναι αποφασισμένοι να «ξαναπαίξουν» το Squid Game.

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Γιατί όλοι μιλούν για τη Νο1 κορεάτικη σειρά του Netflix

Η σειρά «ταξίδεψε» σε δεκάδες χώρες, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερος κόσμος να θέλει να γνωρίσει καλύτερα τους βασικούς της πρωταγωνιστές. Σίγουρα, μία από τους ηθοποιούς που ξεχώρισε, ήταν και η Τζανγκ Χο-γιον, την οποία βλέπουμε να υποδύεται την παίκτρια με τον αριθμό 067 στο Squid Game. Στα τελευταία επεισόδια μαθαίνουμε ότι το όνομά της είναι το Κανγκ Σάε-Μπιοκ και φτάνει αρκετά μακριά στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CUOjZWXhcuF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από το Next Top Model της Κορέας στο Squid Game του Netflix

Το Squid Game μπορεί να έδωσε ένα τεράστιο μπουστ στην καριέρα της Τζανγκ Χο-γιον, ωστόσο, η 27χρονη ηθοποιός και μοντέλο ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ασία. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών, ενώ στα 19 της συμμετείχε στην τέταρτη σεζόν του κορεατικού Next Top Model. H πορεία της τότε στο παιχνίδι ήταν εξαιρετική. Έφτασε μέχρι τον τελικό, αποσπώντας συνεχώς θετικά σχόλια από τους κριτές, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο.

Παρόλα αυτά, το ύψος της (1.76 μ.), το υπέροχο σώμα της και το φυσικό της πρόσωπο, της άνοιξαν τις πόρτες για φωτογραφίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue Girl Korea, το Nylon Korea και το ELLE Wedding. Το 2016 συνεργάστηκε με τον οίκο Louis Vuitton, ενώ έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες σπουδαίων οίκων όπως Chanel, Burberry, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana και άλλων.

https://www.instagram.com/p/CUr3cYDBcEo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CQ0ba6RBWVN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2017 το Models.com την επέλεξε ως υποψήφια «Top Newcomer» και «Model of the Year», αντίστοιχα. Όσο για την υποκριτική τώρα, η ενασχόλησή της με το χώρο είναι αρκετά πρόσφατη. Στις 13 Ιανουαρίου 2020 η Τζανγκ υπέγραψε με τη Saram Entertainment ως ηθοποιός, ενώ το Squid Game του Netflix αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη της επαγγελματική δουλειά, καθώς μέχρι τότε είχε συμμετάσχει μόνο σε κάποια video clips.

https://www.instagram.com/p/CM1jHKBhRPd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CMBZPebB0C_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και τι δουλειά, έτσι; Επίσης, ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνει τους followers της στο Instagram είναι εντυπωσιακός, ενώ πρόσφατα έγινε η Κορεάτισσα ηθοποιός με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, έχοντας περισσότερους από 15 εκατομμύρια followers. 

https://www.instagram.com/p/CMy0YpiBZCk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CLmFkxDhd1C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι άλλο να περιμένουμε άραγε;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA