Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαργαρίτα προσφέρεται να βρει δουλειά στη Μυρτάλη, στα χωράφια που είχε αναλάβει πριν ασχοληθεί με τους Βρεττάκους, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Πέμπτης (21/10). Ταυτόχρονα, την καθησυχάζει πως ο Αλέξης θα θεραπευτεί και δεν θα της ξανακάνει κακό. Η Αθηνά κι ο Ισίδωρος συγκρούονται, για μια ακόμη φορά, με αφορμή το ελαιοτριβείο, με την Αθηνά να του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να του πουλήσει το μερίδιό της.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Ποιος ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της σειράς

Ο Αποστόλης αρχίζει να δυσανασχετεί με τη συμπεριφορά της Ευτυχίας, ενώ ο Ανέστης της αγοράζει ένα πανάκριβο δώρο προκειμένου να την πείσει για τα αισθήματά του. Η Χάιδω υποψιάζεται πως ο Φίλιππος έχει μια σοβαρή σχέση και της το κρύβει.

Στο επόμενο επεισόδιο στη σειρά «η Γη της Ελιάς», η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο, με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Δημήτρη κι όλα όσα ανακάλυψε για εκείνη. Το μαγαζί της Αρετής είναι, πλέον, σχεδόν έτοιμο κι όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA