Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Squid Game του Netflix σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, έχοντας ήδη εκτοξεύσει την μετοχή της streaming πλατφόρμας. Πάνω από 111 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν προλάβει να παρακολουθήσουν τη σειρά-φαινόμενο στις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής της, ενώ οτιδήποτε σχετικό με αυτή γίνεται αμέσως viral.

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Η εξάπλωση του παιχνιδιού και στην Αθήνα προκαλεί μεγάλη ανησυχία

Αντίστοιχη απήχηση έχουν και οι ηθοποιοί της σειράς, οι οποίοι κερδίζουν καθημερινά χιλιάδες θαυμαστές. Τόσο οι παίκτες, όσο και οι VIP του Squid Game, τους οποίους γνωρίσαμε με τις χαρακτηριστικές χρυσές μάσκες ζώων. Με τρεις από αυτούς τους ηθοποιούς μίλησε ο Guardian, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τη σειρά, τα σχόλια του κόσμου, αλλά και τις σεξουαλικές προτάσεις, που πλέον δέχονται.

«Δεν παραπονιέμαι μωρό μου! Είμαι στην πιο δημοφιλή σειρά του κόσμου αυτή τη στιγμή. Λαμβάνω email από θαυμαστές. Μόλις σήμερα μία γυναίκα μου ζήτησε να της στείλω ένα αυτόγραφο. Το έκανα και δύο ώρες αργότερα μου έστειλε μια φωτογραφία που έδειχνε το χέρι της με ένα τατουάζ που έγραφε "Τζόφρι Τζουλιάνο, VIP 4". Υπήρξαν επίσης και σεξουαλικές προσεγγίσεις, τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο Τζόφρι Τζουλιάνο, ο πιο γνωστός VIP του Squid Game και ο μόνος που είδαμε χωρίς τη μάσκα του. 

«Αυτό το πρότζεκτ με έβγαλε από την απόλυτη αφάνεια. Άνθρωποι κάνουν τατουάζ με την υπογραφή μου. Δέχομαι προσφορές για πεολειχία. Είμαι σταρ!», συμπλήρωσε ενθουσιασμένος ο Τζουλιάνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντάνιελ Σ. Κένεντι, ο οποίος υποδύεται τον VIP No 2, δεν ήταν το ίδιο ενθουσιασμένος στο ξεκίνημα της προβολής της σειράς. «Υποφέρω από οξεία κλινική κατάθλιψη και έτσι δεν μου ήταν εύκολο. Αρχικά, ένιωσα πολύ απογοητευμένος από τα σχόλια όμως, μετά από λίγο καιρό, απόσταση και κάποια ειλικρινή ενδοσκόπηση, μπορώ πλέον να φιλτράρω όσα γράφτηκαν ώστε να ξεχωρίσω εκείνα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να βελτιωθώ, σε αντίθεση από εκείνα που προκύπτουν αναπόφευκτα όταν συμμετέχεις σε ένα πρότζεκτ με παγκόσμια αναγνώριση».

«Επιπλέον, όλοι μας φορούσαμε πολύ βαριές μάσκες και καθόμασταν σε καναπέδες που απείχαν αρκετά μέτρα από τον κοντινότερο VIP. Έπρεπε να φωνάζουμε τις ατάκες μας ο ένας στον άλλον, κάτι που συνέβαλε στον παράξενο τόνο που είχε η ερμηνεία μας» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Τζον Ντ. Μάικλς, ο οποίος υποδύθηκε στο Squid Game τον VIP No 1 ανέφερε, «νομίζω ότι ο πρώτος μύθος που πρέπει να ανατρέψω είναι ότι απλώς μας βρήκαν τυχαία και μας πήραν για τον ρόλο», ενώ στη συνέχεια τόνισε πως «κάθε σειρά διαφέρει, όμως οι μη Κορεάτες ηθοποιοί καλούνται συχνά να δουλέψουν με διαλόγους που είτε έχουν μεταφραστεί από μη αγγλόφωνους - μερικές φορές ακόμη και από το Google translate - έτσι μπορεί το αποτέλεσμα να μην ακούγεται φυσικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA