Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη σεζόν της Φάρμας στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε και ήδη γνωρίζουμε και επίσημα την πρώτη παίκτρια που θα πάρει μέρος στο ριάλιτι. Η Σάσα Μπάστα ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως βρίσκεται σε καραντίνα, προκειμένου να μπει στη Φάρμα, την ώρα που οι άνθρωποι του σταθμού βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις και με άλλους celebrities.

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Μπάστα: Βγήκε μόνο με μία πετσέτα και ανακοίνωσε πως μπαίνει στη Φάρμα

Υπάρχει, όμως, και μία ακόμη νέα εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr στον δεύτερο κύκλο της Φάρμας θα δούμε ξανά έναν παίκτη, που άφησε το στίγμα του στην περσινή σεζόν του ριάλιτι. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος έγινε γρήγορα ένας από τους πιο αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Ιατρόπουλος δεν θα γυρίσει στη Φάρμα, ως παίκτης, αλλά θα έχει έναν αναβαθμισμένο ρόλο. Πιθανότατα θα τον δούμε ως επιστάτη, τον άνθρωπο δηλαδή που θα καθοδηγεί τους παίκτες στις δουλειές, που πρέπει να γίνουν. Στον συγκεκριμένο ρόλο είδαμε πέρυσι τον Τρικαλινό αγρότη, Βασίλη Φιλίππου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA