Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο προγραμματισμός για την Φάρμα του ΑΝΤ1, με το ριάλιτι να ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το προσεχές διάστημα. Αν και επίσημα γνωρίζουμε μόνο τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από τον Σάκη Τανιμανίδη, είχαμε την πρώτη επιβεβαίωση από παίκτρια, που θα μπει στο παιχνίδι. Αυτή είναι η Σάσα Μπάστα και το έκανε μάλιστα με τον πιο «δικό» της τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Μπάστα: Το μεγάλο ποσό που της έχουν προσφέρει για να κάνει γυμνή φωτογράφιση

Η 33χρονη τραγουδίστρια βγήκε από το μπάνιο της, φορώντας μόνο μία πετσέτα, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό και στη συνέχεια ανέβασε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Ε, ναι λοιπόν… it’s official‼️ Στην τελική ευθεία για την Φάρμα στον ΑΝΤ1 με τον μοναδικό Σάκη Τανιμανίδη. Είμαστε στην διαδικασία καραντίνας κι αυτό που σκέφτομαι είναι πόσο μου λείπει η οικογένεια μου ήδη. Άραγε θα αντέξω χωρίς το ζεστό’μου μπάνιο;».

https://www.instagram.com/p/CV5c1k_Mhwb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρα οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 περιμένουν πως με την παρουσία της στη Φάρμα, η Σάσα Μπάστα θα καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως άλλωστε είχε κάνει στην περσινή σεζόν και η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

https://www.instagram.com/p/CUfRWCgMnVL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CL1wW31nKp6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CIgNr7rnxX2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CC6AK5inB_b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Φάρμα αναμένεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 τις επόμενες εβδομάδες και εκτός από την Σάσα Μπάστα, ακούγεται ότι μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Αγγελική Ηλιάδη, Σταμάτης Γαρδέλης, Μαίρη Μηλιαρέση, Μάνος Πανταζής, Αθανασία Τσουμελέκα και Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA