Μενού
  • Α-
  • Α+

Γεμάτο εντάσεις και εκπλήξεις ήταν και το χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας, που οδεύει σταθερά στην τελική ευθεία και το μεγάλο έπαθλο. Μία εξ αυτών ήταν και η ανακοίνωση του παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, που έκανε γνωστό στους παίκτες πως δεν θα υπάρξουν ξανά υπηρέτες και δημοφιλέστερος παίκτης για ατομική ασυλία. Αρχηγός αναδείχθηκε, πάλι, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία υπέδειξε ως υπηρετικό προσωπικό τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και τη Φένια Τσικιτίκου, ενώ δημοφιλέστερη παίκτρια βγήκε από το κοινό, η Μαρία Μιχαλόπουλου.

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα - Spoiler: Η τετράδα του τελικού και ο μεγάλος νικητής

Η Κυριακή έδωσε ως πρώτο μονομάχο τη Φένια, ενώ με τους νέους κανονισμούς, ο δεύτερος θα έπρεπε να ύστερα από μονομαχία Έλενας και Κάτιας, όπου τελικά, επικράτησε η δεύτερη. Οι δίδυμες καλούνται να μονομαχήσουν για την παραμονή της μίας στο παιχνίδι.

«Έφτασε αυτή η άβολη και αναπάντεχη στιγμή, όπου οι δύο δίδυμες θα πρέπει να αντιμετωπίσει η μία την άλλη στη μονομαχία προς αποχώρηση», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης, με τη Φένια να απαντάει: «Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε σκεφτεί, βέβαια ελπίζαμε πως δεν θα συμβεί και δεν θα χρειαστεί, αλλά να που έγινε. Θα το αντιμετωπίσουμε και θα παίξουμε μεταξύ μας, χωρίς άγχος. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, μόνο συμμαχία. Όποια και να βγει νικήτρια, θα χαρούμε το ίδιο».

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δε, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βγήκε εκτός της εβδομαδιαίας αποστολής, εξαιτίας του λουμπάγκο που έπαθε. Οι συμπαίκτες του πήγαν κοντά και τον βοήθησαν να ξαπλώσει στο κρεβάτι του. «Δυστυχώς χάσαμε τη μάχη με την μέση. Είχα ενοχλήσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη Φάρμα. Παρόλα αυτά ήμουν ασταμάτητος στις εργασίες και αυτό μας βγήκε σε κακό. Έπαθα λουμπάγκο άσχημα. Είμαι ακίνητος και αυτό είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μου συμβεί, διότι δεν είμαι κοντά στις αγαπημένες μου εργασίες. Έχω πάθει σοβαρή ζημιά. Ανησυχώ για τα αγωνίσματα, γιατί αν βγω μονομάχος δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Είναι ότι χειρότερο για μένα. Είμαι σαν λιοντάρι σε κλουβί κυριολεκτικά», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA