Μενού
  • Α-
  • Α+

«Άγγιγμα Ψυχής», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Η Αγάπη ήρθε από μακριά», «Μη μου λες Αντίο» είναι μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του γνωστού σκηνοθέτη, Μανούσου Μανουσάκη στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια των '90s και '00s.

Διαβάστε ακόμη: Μανούσος Μανουσάκης: «Είμαι φανατικά εμβολιασμένος με οκτώ δόσεις - Προτιμώ να ζήσω»

Οι τηλεθεατές παθιάζονταν με τους απαγορευμένους έρωτες που έβλεπαν στην οθόνη τους και χάριζαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σταθερά άνω του 40%, κάνοντας τότε τα μηχανάκια της AGB να «χτυπάνε κόκκινο», κυριολεκτικά, κάθε εβδομάδα.

Ο Μανούσος Μανουσάκης ταυτίστηκε με τους απαγορευμένους έρωτες, συνεπώς, δε μας κάνει καθόλου εντύπωση η δήλωσή του στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ότι του πρότειναν να κάνει μια σειρά με τον έρωτα μεταξύ εμβολιασμένου κατά του κορονοϊού και ανεμβολίαστης

Εκείνος, όμως, απαντά ότι το έχει εξαντλήσει το όλο θέμα και οραματίζεται κάτι τελείως διαφορετικό: να γυρίσει σε τηλεοπτική σειρά το Μύθο των Ατρειδών και να προβληθεί από το Netflix αφού απορεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, πώς γίνεται να μην υπάρχει ούτε μία ελληνική σειρά σε αυτό. 

«Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι το όχημα για να εκλαϊκεύσεις μια ιδέα, να μπορείς να την επικοινωνήσεις με τον κόσμο και παράλληλα, να πεις ένα σωρό άλλα πράγματα γύρω από αυτό. Νομίζω ότι πλέον τους έχω εξαντλήσει», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης. 

Αυτή την περίοδο ο ίδιος σκηνοθετεί για την ΕΡΤ τρεις μίνι – σειρές, βασισμένες στα ακόλουθα διηγήματα της Ελληνικής Λογοτεχνίας: «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, «Κρίσιμες στιγμές» της Γαλάτειας Καζαντζάκη και «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.

Στην ερώτηση δε «ποια είναι η πιο αγαπημένη του σειρά;», η απάντηση του Μανούσου Μανουσάκη είναι αφοπλιστική: «Η επόμενη». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA