Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέχρι τώρα, είχαμε απλά ακούσει να μιλάνε για εκείνη οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών. Τώρα ήρθε η ώρα να την δούμε κιόλας. Ήδη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο trailer του ANT1 για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας όπου εμφανίζεται ξαφνικά μέσα στο καφενείο του Διαφανίου και να αφήνει τον γιό της... άναυδο!

Η Μάρω Λυκογιάννη (την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή) είναι η μητέρα του ταγματάρχη Ζάχου Λυκογιάννη. Είναι παλιά φίλη των κατοίκων του Διαφανίου και ιδίως της οικογένειας Σταμίρη.

Στην Κατοχή, η Μάρω έγινε δασκάλα των κοριτσιών, αφού τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω του πολέμου, και τα στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Δυναμική γυναίκα, αγωνίστρια της ζωής, υπήρξε  μέντορας της Ελένης Σταμίρη και της δίδαξε να στέκεται πάντα στα δικά της πόδια και να μη θεωρεί πως είναι κατώτερη των αντρών σε κανέναν τομέα.

Έχει τεράστια αδυναμία στον μονάκριβο γιο της, όμως, αυτό δεν θα την εμποδίσει να τον κρίνει δίκαια και ουσιαστικά. Το χάσμα στις απόψεις τους είναι πλέον βαθύ αού αυτός είναι από εκείνους που πρωτοστάτησαν στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, ενώ εκείνη είναι ένας βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος.

Το ερώτημα που τίθεται, λοιπόν, είναι το εξής: Θα συγκρουστεί ανοιχτά με τον γιο της οδηγώντας τον σε πιο σκοτεινά μονοπάτια ή θα καταφέρει να του αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA