Μενού
  • Α-
  • Α+

Underwater φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα σεζόν του GNTM και φέτος είχε να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Στην πισίνα όπου έλαβε χώρα η φωτογράφηση, τοποθετήθηκε ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1, όπου συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς πόζαραν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου. Σε αυτήν την απαιτητική δοκιμασία άλλοι πόζαραν με χάρη και με μία ανάσα και άλλοι... βυθίστηκαν.

Όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, το μοντέλο που είχε τη χειρότερη εμφάνιση και αποχώρησε ήταν ο Στυλιανός. Το μοντέλο ήταν για τρίτη φορά στο bottom 2 κι αυτήν την φορά δεν κατάφερε να τη γλιτώσει.

Το μοντέλο δεν στεναχωρήθηκε μόνο για την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό αλλά και για τον αποχαιρετισμό του με το κορίτσι του, την Όλγα. Το ειδύλλιο τους ξεκίνησε μέσα στο σπίτι του GNTM και τώρα, που ο Στυλιανός αποχωρεί, ξέσπασαν και οι δύο σε κλάματα. Έξω από τη βίλα, οι δυο τους αντάλλαξαν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά και έδωσαν ραντεβού να ανταμώσουν μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA