Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αναζήτηση της εκλεκτής της καρδιάς του συνεχίζει ο Αλέξης Παππάς στον φετινό κύκλο του «The Bachelor». Ωστόσο, στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/12) μια παλιά γνώριμη του ριάλιτι του Alpha θα επιστρέψει στο παιχνίδι και θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο λόγος για την Αντζελίνα Χαλντέντα.

Διαβάστε ακόμη: Επεισοδιακή αποχώρηση καλεσμένου από πάνελ του ΣΚΑΪ

Η παίκτρια που έκανε όλο το Twitter να ασχοληθεί μαζί της στην πρώτη χρονιά του Bachelor και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, θα εμφανιστεί απροειδοποίητα στο ραντεβού που θα έχει ο Αλέξης Παππάς με την Γιώτα.

Η εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Bachelor πάντως, είναι πλέον αρκετά διαφορετική, αφού έχει χάσει πάνω από 15 κιλά. Η Αντζελίνα Χαλντέντα θα γνωριστεί με τον νέο Bachelor, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει ή όχι στη συνέχεια του παιχνιδιού. 

https://www.instagram.com/p/CUVw-VPKLJy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWwYHDTqoSH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA