Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Κυβέλη κι η Ειρήνη ήταν η τελική τετράδα του φετινού GNTM αλλά ο μεγάλος τελικός είχε θέσεις μόνο για τρεις.
Ο ημιτελικός του διαγωνισμού μόδας είχε να κάνει με μία εμβληματική ντίσκο και η ανακοίνωση της δοκιμασίας έγινε σαν πάρτι με τους Γιώργο Καράβα, Zενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη, να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες, υπό τους ντίσκο ήχους. Ο Κοσμάς Κουμιανός επέστρεψε για την διπλή λήψη των μοντέλων. Στην πρώτη έπρεπε να υπερισχύσουν έναντι των αντιπάλων τους και των βοηθητικών ηθοποιών ενώ στη δεύτερη να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει.
Στο πλατό της αποχώρησης έδωσαν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια καθώς ο διαγωνισμός έχει φτάσει στην κορύφωσή του. Οι παίκτες που ξεχώρισαν και θα διεκδικήσουν την πρωτιά του GNTM 4 είναι η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος και η Όλγα καθώς η Ειρήνη ήταν τελικά αυτή που αποχώρησε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.