Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άφησε κενή την καρέκλα του στο πάνελ των «Ράδιο Αρβύλα», κι άφησε τους πρώην συνοδοιπόρους του μουδιασμένους μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μιας κοπέλας για ροζ βίντεο που αναρτήθηκαν σε πορνογραφικές ιστοσελίδες χωρίς την συγκατάθεσή της.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σχεδόν δακρυσμένος ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το διαζύγιο με τους Ράδιο Αρβύλα

Ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την υπόθεση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είναι ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. Ο κ. Γκιώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε ότι ο Παναγιωτόπουλος διέρρευσε προσωπικά βίντεο με πρώην σύντροφό του χωρίς να το γνωρίζει η ίδια και ύστερα από την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα, ευχαρίστησε τον κόσμο που το μοιράστηκε κι έφτασε να γίνει πρώτο θέμα στην επικαιρότητα.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1, «Ράδιο Αρβύλα» ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του: «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως κι έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές.

Και επειδή η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφους πριν το βγάλουμε εδώ και δεν βρήκε επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας πούμε κάπου εδώ ότι εμείς σαν κοινό έχουμε δύναμη και ναι μπορούμε να βγάζουμε τις ειδήσεις σαν πρώτες πηγές μόνα μας και μετά να επιλέγουμε πώς θα φύγουν σε άλλα Μέσα. Αυτά από εμένα προς το παρόν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA