Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (15/12) ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους στο χωριό;

Διαβάστε ακόμη: Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ήξερα πως ο ρόλος της Βασιλικής στον Σασμό είναι διαφορετικό

Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους. Η Σεμίνα θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει.

Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη, και αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον άνθρωπο που θεωρεί εμπόδιο. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη, και οι συνέπειες, απρόβλεπτες.

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA