Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας συστήθηκε μέσα από τις Σαββατογεννημένες - τόσο ως σεναριογράφος όσο και ως ηθοποιός όπου κρατούσε έναν πιο μικρό, αλλά πολύ χαρακτηριστικό ρόλο -, αλλά το Παραπέντε, όπου πρωταγωνιστούσε και του οποίου επίσης υπέγραφε το σενάριο ήταν η τεράστια επιτυχία που εκτόξευσε τις μετοχές του στην τηλεόραση και τον καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να μπω στην πολιτική, φιλοδοξία μου είναι να είμαι ελεύθερος

Για δύο τηλεοπτικές σεζόν (2005-2007) η σειρά έκανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο κάθε εβδομάδα με τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμαίνονται με άνεση μεταξύ του 40%-50% ή ενίοτε και πιο ψηλά

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Καπουτζίδης να αποκτήσει το λεγόμενο άγχος της επιτυχίας και να ανησυχεί για το αν θα μπορεί να ξαναγράψει στο μέλλον κάτι εξίσου καλό, όπως εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης (22/12).

«Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το "Παρά πέντε" και προσπαθούσα να το αρνηθώ ακόμα και στον εαυτό μου. Σταμάτησα να γράφω και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα γιατί φοβόμουν να γράψω και να μην είναι το ίδιο καλό», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος δημιουργός.

Μην ξεχνάμε ότι η μόνη σειρά που έχει γράψει έκτοτε είναι η Εθνική Ελλάδος που προβλήθηκε από το Mega το 2015, ενώ στο μεσοδιάστημα ασχολήθηκε και με άλλα πράγματα, όπως την παρουσίαση.

Φέτος επιστρέφει με τη σειρά «Σέρρες» ,εμπνευσμένη από τον τόπο καταγωγής του, η οποία θα προβληθεί μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.

«Είναι πολύ όμορφο να ειπωθεί αυτή η ιστορία σε μία πόλη της περιφέρειας. Ξεκίνησα να τη γράφω κιόλας εκεί με αφορμή ένα ατύχημα που είχε ο μπαμπάς μου το καλοκαίρι και έσπασε το χέρι μου. Είναι η σύνδεσή μου με τους γονείς μου, με την πόλη μου. Από ένα σπάσιμο ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία» εξήγησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα, όσον αφορά την Ελένη Γερασιμίδου που δε θα παίξει τελικά στη σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Εγώ τον ρόλο έγραφα για την Ελένη Γερασιμίδου όπως και τον ρόλο της Ζουμπουλίας. Της έστειλα τα λόγια και μου είπε ότι της άρεσε πολύ αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει τρεις μήνες στις Σέρρες. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε. Πάρθηκε μία απόφαση από όλους ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία με την κυρία Γερασιμίδου, δεν μπόρεσα να την πάρω ένα τηλέφωνο αλλά θα το κάνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA