Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, όμως, η τηλεοπτική τους συνάντηση δεν εξελίχθηκε ομαλά αφού η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη με τον γνωστό ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του τόσο απέναντι στην παραγωγή όσο και στην παρουσιάστρια από ένα σημείο και μετά.  

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου» - Χαμός στον αέρα της εκπομπής

Το περιστατικό έγινε αντικείμενο έντονου σχολιασμού στο Twitter, ενώ τη δική του απάντηση μέσω story στο Instagram έδωσε ο Άρης Χαλκιάς, γιος του Τάσου Χαλκιά, ο οποίος έγραψε:

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ!

Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το Lifestyle κομμάτι (που πουλάει), μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε ο Άρης Χαλκιάς με τον Τάσο Χαλκιά να κάνει στη συνέχεια repost το στόρι.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA