Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνον και την Ιωάννα Μαλέσκου στο πλατό του Love It και ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε «δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει», ενώ τα καρφιά του προς την παρουσιάστρια είχε πετάξει νωρίτερα και μέσω Instagram με αφορη 

Διαβάστε ακόμη: Τάσος Χαλκιάς: Καρφιά για Ιωάννα Μαλέσκου - «Αγένεια, ειρωνεία και επίμονη παπαγαλία...»

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών με ένα κομμάτι που αφορά και τον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις αν προλάβεις! Βεβαίως να δώσεις ένα αβάντζο 5 λεπτά, 10 λεπτά, το τέταρτο της ευγένειας, αλλά να περιμένω 35 με 40 λεπτά;». Για να βγεις εσύ στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά τη δουλειά σου πόσο μάλλον κάποια άλλα θέματα εκτός δουλειάς, ε, αυτό είναι ντροπή!», τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς και συνέχισε λέγοντας:

«Αν ακόμα υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα να βγω να ξεκινήσει η εκπομπή, οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο.

Παλιότερα αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν. Συγχωρέστε με Ελένη, Φαίη, Ελεονώρα, μιλάω για τα πιο νέα κορίτσια, δεν έχετε καμία σχέση με αυτά και το γνωρίζετε από μένα, οφείλω να το πω αυτό. Γιατί τα νέα κορίτσια πρέπει να μάθουν περισσότερο τι ακριβώς κάνουν, τι σημαίνει οικοδεσπότης μιας εκπομπής. Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει. Είναι δυνατόν να ξεκίνησα με το Λαβ Σόρρυ; Τότε ήμουν ήδη 41 ετών, είχα ξεκινήσει ήδη 20 χρόνια».

Δεν παρέλειψε να πει πως είναι η δεύτερη φορά που του συμβαίνει αυτό αφού η πρώτη ήταν σε εκπομπή του Open.

«Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μου έχει συμβεί δύο φορές, να πρέπει να περιμένω για να βγω σε μια εκπομπή. Δεν έχει σημασία το που. Ήταν μια εκπομπή του Open και μια του ΣΚΑΪ. Αυτά τα δύο κανάλια δεν ασχολούνται με τη μυθοπλασία. Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς. Μην τους καλούν. Ταλαιπωρούν και εμάς και εκείνους», είπε ο Τάσος Χαλκιάς ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ξαναπήγαινε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για να μην ξαναπεράσει τα ίδια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA