Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελικά το γράμμα που έγραψε από καρδιάς η Mυριέλλα Κουρεντή προς τον Γιώργο Κατσαούνη δεν δόθηκε ποτέ, όπως προβλήθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Συγκεκριμένα, μετά την ένταση που υπήρξε μεταξύ τους, όπου όλα έδειχναν πως ο πρώτος «έρωτας» του φετινού Survivor είχε λήξει οριστικά, η Μυριέλλα αποφάσισε να γράψει ένα γράμμα προς τον παίκτη των Μαχητών, το οποίο και σκόπευε να του το δώσει κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. 

Τελικά αυτό δε συνέβη, με την ίδια να λέει στην κάμερα πως μετά την ήττα των Διάσημων δεν είχε το ψυχικό σθένος για να το κάνει. Παράλληλα, όμως πρόσθεσε ότι χάρηκε όμως που τον είδε μετανιωμένο και πιο ήρεμο απέναντί της.

«Μετά την ήττα μας αποφάσισα να μην δώσω το γράμμα στον Γιώργο, ήθελα να σεβαστώ την ομάδα, δεν είχα πάρα πολλή όρεξη, ήθελα να έχω θετική ενέργεια, όταν θα του το έδινα. Επειδή είχαμε να ιδωθούμε μία μέρα και είχε χρόνο να αναλογιστεί τις πράξεις του, τον είδα αρκετά μαλακωμένο, μετανιωμένο. Αλλά νομίζω σύντομα θα έχω την ευκαιρία να του δώσω το γράμμα. Χάρηκα που τον είδα αλλαγμένο» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA