Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κατσαούνης γνώρισε την μήνη των συμπαικτών του τις τελευταίες ημέρες και κατηγορήθηκε για δολοπλοκίες. Κι αυτοί τον τιμώρησαν στο Συμβούλιο του νησιού στέλνοντάς τον στον τάκο. Ο αγρότης είναι πλέον υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor ύστερα από μια επεισοδιακή εβδομάδα που έκλεισε χθες.

Αφού λοιπόν τα άκουσε για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Κατσαούνης καταψηφίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τους συμπαίκτες του και είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, συγκεντρώνοντας μάλιστα 8 ψήφους!

Εχοντας δει το... κακό να έρχεται, ο Κατσαούνης είχε ξεσπάσει σε κλάματα νωρίτερα, κάνοντας λόγο για περιθωριοποίηση από τους συμπαίκτες του. «Τα παιδιά δεν μου μιλάνε στην καλύβα διότι και τους συμφέρει να μη μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μία τους ξεσκέπασα με την Παρασκευή, μία βρέθηκα ανάμεσα, κάνουν κόμμα να με βγάλουν έξω οι περισσότεροι. Παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου γιατί μου την φύλαγε από τον αγώνα μπάσκετ, όταν τελείωσε το ειδύλλιο και μου είπε: "Γιώργο θα μετανιώσεις τις κουβέντες που είπες"» ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Κατσαούνης και συνέχισε:

Κατσαούνης: Εδώ μέσα όλοι είναι ρουφιάνοι

«Ο Σάββας πήγε κι έπιασε τη Μυριέλλα και της είπε αυτά που της είπε. Γιατί εγώ δεν τα είπα Και προφανώς βρήκε ευκαιρία η Μυριέλλα να δώσει εμένα. Ολοι έβγαλαν εμένα ψεύτη. Δηλαδή βρήκαν ένα παιδί που δεν μιλάει, δεν λαλάει, κρατάει ομερτά και ούτε πρόκειται. Τον εαυτό μου να τον δικαιολογώ, να δώσω όμως κάποιον άλλον... δεν δίνω κανέναν. Οπως είπα τότε για τον Μαρτίκα γιατί είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα. Καλύτερα είναι από την μία να κάθομαι μόνος μου παρά να έχω τέτοιου είδους φιλίες».

Στο τέλος, ήρθε και το ξέσπασμα με τον Κατσαούνη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Νιώθω ότι ο κόσμος με ακούει. Sorry που συγκινούμαι! Ξέρω ότι θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι με όποιον και αν βγω στον τάκο. Δεν το συνηθίζω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει το εγώ. Sorry κιόλας! Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA