Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα πράγμα περιμένουν όσο τίποτα οι φανς του Survivor το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ριάλιτι, μιας παίκτριας που είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον περσινό κύκλο και αποχώρησε οικειοθελώς εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Μεροκάματο στα 1000 ευρώ: Αυτό είναι το παρασκήνιο του deal της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor

Η Κάτια Ταραμπάνκο, λοιπόν, τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Λίγο πριν μπει, όμως, την είδαμε να εκνευρίζεται στα social media με ένα σχόλιο ενός χρήστη στο προφίλ της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, της έγραψε κάτω από την τελευταία της φωτογραφία πως «όταν μπεις μην κλέβεις πάλι από τις τροφές για να φας».

Προφανώς, αναφερόταν στο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κάτια από την περσινή σεζόν, όταν και κατηγορήθηκε από την ομάδα της πως έκλεψε φαγητό, με αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω η καλύβα των Διασήμων.

H Ταραμπάνκο εκνευρίστηκε με το συγκεκριμένο σχόλιο και απάντησε αναλόγως. «Όταν βλέπετε τηλεόραση και δείτε ένα στιγμιότυπο που δεν είστε σίγουρος ότι καταλάβατε απόλυτα τι συμβαίνει, ξαναδείτε το, για να μην σκορπίζετε λανθασμένες ιδέες. Ή κλείστε την τηλεόραση», ήταν το σχόλιο της Κάτιας λίγο πριν μπει στο Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA