Μενού
  • Α-
  • Α+

Άνω κάτω έχει γίνει η καλύβα των Μαχητών στο Survivor τις τελευταίες ημέρες, με τον Γιώργο Κατσαούνη να αποτελεί τον νούμερο ένα παίκτη σε αντιπάθειες μέσα στο παιχνίδι. Όλη αυτή η κατάσταση φυσικά έχει οφελήσει τους Διάσημους, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει το 3/3 αυτή την εβδομάδα, αφήνοντας τους αντιπάλους τους να πεινάσουν.

Διαβάστε ακόμη: Γιωρίκας Πιλίδης: «Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό - Οι συνθήκες αφαγίας είναι δύσκολες»

Άλλη μια Τετάρτη σήμερα και ως γνωστόν στο Survivor έχουν και αγώνισμα επάθλου φαγητού, αλλά και αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Θα καταφέρουν άραγε οι Μαχητές να σπάσουν το σερί των Διασήμων και να φάνε απόψε; Σύμφωνα με τα spoilers, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και θα χάσουν σε άλλο ένα αγώνισμα επάθλου.

Λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού τα «αίματα» θα ανάψουν για ακόμη μια φορά. Ο Γιώργος Κατσαούνης, Ο Ανδρέας Ματθαιάκης και η Άσπα Πρεδάρη περιμένουν να μάθουν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, με τις πληροφορίες να θέλουν την τελευταία να έχει ήδη βγει εκτός Survivor, λαμβάνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA