Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις και τα «μαλλιοτραβήγματα» δεν λένε να τελειώσουν και σε άλλο ένα επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό έγινε μάρτυρας των τεντωμένων νεύρων των διαγωνιζόμενων στο Survivor. Μετά το επεισοδιακό συμβούλιο της Κυριακής με τον Γιώργο Κατσαούνη να βγαίνει στον τάκο, ήρθε το συμβούλιο της Δευτέρας κι έβαλαν απέναντί του τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στους Μαχητές . Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας που κέρδισε την ατομική ασυλία, έβγαλε στον τάκο την Ασπα Πρεδάρη λόγω του ότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Τελικά ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε από το Survivor είναι η Ασπα Πρεδάρη. Το σχέδιο του Σπύρου πέτυχε αυτήν την φορά, αφού ο ίδιος επέλεξε την Άσπα ως υποψήφια προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Κατσαούνη να λέει στο χθεσινό επεισόδιο πως η ομάδα του μετάνιωσε που τον καταψήφισε για να μη χάσουν ένα δυνατό παίκτη.

Μετά τα «γαλλικά» στο επεισόδιο της Τρίτης, η Σοφιάννα και ο Κατσαούνης ήρθαν και πάλι σε αντιπαράθεση. Πάνω στην κουβέντα η παίκτρια της μπλε ομάδας είπε στον Γιώργο να σκάσει, για να του μιλήσει. Τότε ο αγρότης έγινε έξαλλος λέγοντας: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου, όχι σε μένα».

«Κι ο πατέρας μου βλέπει το παιδί του να του λένε σκάσε. Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό που κάνει. Δεν τους έχουν μάθει τρόπους φαίνεται από το σπίτι της. Μάλλον δεν φταίνε από το σπίτι της, φταίει η Σοφιάννα που δεν άκουγε αυτά που της έλεγαν από το σπίτι της», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης μιλώντας στην κάμερα.

«Η διάλυση της ομάδας ξεκινάει από την Μυριέλλα που είπε ψέματα στον Λάμπρο, από την παραποίηση λόγου. Ο Λάμπρος δεν είναι... Κατίνα και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, να πει ένα τέτοιο ψέμα», κατέληξε ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορώντας τον πάλαι ποτέ έρωτά του, την Μυριέλλα Κουρεντή για ψευτιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA