Μενού
  • Α-
  • Α+

Όγδοη σερί ήττα υπέστησαν οι Μαχητές στο επεισόδιο του Suvivor 5 που προβλήθηκε το Σάββατο (05/02) με τον Γιάννη Τσολάκη να ξεσπά και να λέει στους συμπαίκτες τους πως δεν πάει άλλο η κατάσταση και πρέπει να κόψουν τις συνεχόμενες νίκες των Διασήμων. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Σας είπα να μην μου μιλάει κανείς!» - Εκλαιγε με λυγμούς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Παιδιά πρέπει να σταματήσει το σερί, ως εδώ, 8-0. Ούτε ένα παραπάνω. Ούτε ένα παραπάνω, τέλος. Τέλος. Ούτε ένα παραπάνω», είπε αποφασισμένος ο Γιάννης Τσολάκης.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι ο πιο ήρεμος στην καλύβα, αλλά νομίζω ότι θα αλλάξει αυτό. Έχω αρχίσει να βγάζω πολλά νεύρα. Όλο αυτό μου βγάζει μια έκρηξη από μέσα μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την ομάδα μου στεναχωρημένη, ο ένας να ζαλίζεται από εδώ, ο άλλος παραεκεί. Δεν αντέχω στη σκέψη ότι οι δικοί μας άνθρωποι στην Ελλάδα μας βλέπουν να χάνουμε και να μην τρώμε», δήλωσε στην κάμερα και συνέχισε: 

«Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό. Θέλω να κοπεί το σερί των ηττών μας οπωσδήποτε. Αν κόψουμε αυτό το σερί των ηττών μας, οπωσδήποτε. Αν κόψουμε αυτό το σερί, θα αλλάξει όλο. Ίσως πρέπει να αλλάξει η σύνθεση της ομάδας. Ίσως πρέπει κάποιος από εμάς - βάζω και τον εαυτό μου μέσα όποιος είναι το σωστό και το δίκαιο- να πρέπει να αποχωρήσει για να δυναμώσουν τα ματσαρίσματά μας. Δε μπορώ να βρω μια άλλη αιτία στις τόσες ήττες. Η σύνθεσή μας είναι κάθε φορά η ίδια. Ίσως πρέπει κάποιος να αποχωρήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA