Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλη μια μέρα έντασης ήταν η χθεσινή (7/2) στο Survivor, με τις έριδες να συνεχίζονται και τα στρατόπεδα να αρχίζουν να ξεχωρίζουν. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έβαλε κατά του Αρη Σοϊλέδη κατηγορώντας τον ότι «μαγείρεψε» την ψηφοφορία για να βγει υποψήφια προς αποχώρηση.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια του Survivor δήλωσε: «Οταν ο Γιώργος ανακοίνωσε τη δεύτερη ψηφοφορία, ήμουν κατά 99% σίγουρη πως θα ψηφίσουν εμένα. Αυτό γιατί πριν πάμε στο συμβούλιο, ο Αρης έπιασε την Αθηνά και της είπε να πάει να πιάσει τη Βρισηίδα και να της προτείνει να μην προτείνει κάποιον άλλον υποψήφιο προς αποχώρηση και συγκεκριμένα εμένα. Δεν ξέρω πού το στηρίζει. Ερχόμενος από έξω είπε πως εγώ δεν κινδυνεύω κι ότι είμαι αγαπητή. Εγώ τους είπα πως αυτό δεν το ξέρουμε. Δεν γίνεται να με χρησιμοποιεί η ομάδα συνέχεια, ώστε αυτοί να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους εδώ».

Ο Κατσαούνης έτοιμος για δισκογραφία - Ξεσήκωσε Μαχητές και Διάσημους με το τραγούδι του

«Γύρισα από τα μπουζούκια στα Φάρσαλα, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και βλέπω ένα τετράδιο κι ένα μολύβι. Είμαι μαλωμένος με τα τετράδια, τα βιβλία και το διάβασμα. Είχα και κάτι παράνομο κι αυτό γινόταν πολύ καιρό. Καραπαράνομο κι υπεράνω υποψίας. Τρώω φλασιά επάνω στα νεύρα μου και ξεκίνησα και "ζωγράφιζα". Αρχισα να γράφω κάτι ασυναρτησίες στην αρχή και μου έβγαινε ωραίο. Μιλάμε για το 2018, πριν από την καραντίνα. Αρχισα να γράφω κάποιους στίχους και μελωδίες στο 15λεπτο. Κοιμήθηκα επάνω από το μολύβι κι από το χαρτί».

Ναυσικά κατά Βρισηίδας: Κανένα κοριτσάκι δεν θα μου μιλάει...

Το επεισόδιο της Δευτέρας είχε κι άλλες εντάσεις στην παραλία των κόκκινων καθώς η Ναυσικά έδωσε... στεγνά τη Βρισηίδα Ανδριώτου.  Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής μεταξύ της Βρισηίδας και του Άρη Σοϊλέδη, ήρθε άλλο ένα εκρηκτικό συμβάν με... πέτρα του σκανδάλου την 25χρονη Instagrammer. Αυτή τη φορά απέναντί της βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία προέβη σε αποκαλύψεις. 

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα, τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δε θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιόν μου και για τη σχέση μου. Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους», ανέφερε αγανακτισμένη η Ναυσικά. 

Στη συνέχεια, η Ναυσικά μίλησε με τις φίλες της Βρισηίδας, την Αθηνά και την Ευρυδίκη, λέγοντάς τους πως «πρέπει να της βάλετε μυαλό». Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι «της Αθηνάς της λείπει πολύ η κόρη της και μέσα στο Survivor της τη θύμιζε η Βρισηίδα επειδή δε σταματάει να μιλάει και να λέει τα δικά της. Θέλετε να σας πω πόσο χρονών είναι η κόρη της Αθηνάς; Είναι 13 κι ο νοών νοείτω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA