Μενού
  • Α-
  • Α+

Ισως ένα από τα καλύτερα που έχουν προβληθεί μέχρι σήμερα, ήταν το επεισόδιο του Σαββάτου (12/2) στο Survivor, καθηλώνοντας, τους τηλεθεατές, αλλά προσφέροντας εκπλήξεις ακόμα και στους ίδιους τους παίκτες.

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο - Survivor: Η κινηματογραφική επιστροφή με σκάφος και η συνάντηση με Σοϊλέδη

Συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο πριν από το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, οι ομάδες είδαν ακόμα τρεις νέους παίκτες να «εισβάλλουν». Πρόκειται για τους Γιώργος Ταλάντσεβ και Τάκη Καραγκούνια που μπήκαν στην «κόκκινη» ομάδα και τον Άγγελο Πουλή που μπήκε στους Μαχητές.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε στους τρεις παίκτες σάκους όπου μέσα είχε μπλε και κόκκινες μπαντάνες και όπως είπε αυτό έγινε με τυχαίο τρόπο. Έτσι οι «νέοι» έβγαλαν από μέσα τις μπαντάνες και «μοιράστηκαν» στις αντίστοιχες ομάδες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την Κυριακή (13/2) θα μπει ακόμα ένας παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τον Σάκη Αρσενίου ο οποίος θα πάει στους Διάσημους και οι μάχες αναμένεται να κόψουν την ανάσα! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA