Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκεί που η μυθοπλασία δεν είχε αντίπαλο στην ελληνική TV, τώρα φαίνεται πως τόσο το Survivor, όσο και το MasterChef ανεβάζουν στροφές και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε; Άλλωστε πάντα το δεύτερο μισό της σεζόν είναι αυτό που «βγάζει» νικητή. Για να δούμε, όμως, τι έχουμε στο σημερινό Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Το τραβάει στα άκρα η Ασημίνα - «Είναι μόνο καραγκιόζης»

Γιατί αποχώρησε ο Άγγελος Πουλής από το Survivor;

Πολλά περίεργα γίνονται φέτος στο Survivor. Μέσα σε αυτά βάζουμε και την οικειοθελή αποχώρηση του Άγγελου Πουλή, ο οποίος έκατσε μόλις πέντε ημέρες στον Άγιο Δομίνικο. Ο 38χρονος παρκουρίστας με καριέρα στο Λος Άντζελες μπήκε στο παιχνίδι δημιουργώντας προσδοκίες (το βιογραφικό του ήταν αρκετά καλό), ωστόσο πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο τρεις φορές και να σημειώσει ισάριθμες ήττες στον στίβο μάχης. 

Ο παίκτης των Μαχητών, είχε δηλώσει από το επεισόδιο της Δευτέρας (13/2) ότι δε θα μπορέσει να αγωνιστεί καθώς είχε διαγνωσθεί με ένα πρόβλημα υγείας στο καρδιοαναπνευστικό τα Χριστούγεννα, ενώ δύο ημέρες αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως «ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί».

Κι εδώ δημιουργούνται κάποια ερωτηματικά. Ήξερε η παραγωγή το πρόβλημα του παίκτη; Κι αν ναι, γιατί του επέτρεψε εξαρχής να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, με κίνδυνο να φύγει λίγα 24ωρα μετά;

O περιζήτητος Απόστολος Ρουβάς

https://www.instagram.com/p/CRvw22ErPt8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς χάνει τη δημοτικότητά του εξαιτίας των δηλώσεών του για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ένα άλλο μέλος της οικογένειάς του δείχνει να κερδίζει το κοινό. Μιλάμε φυσικά για την ήρεμη δύναμη του φετινού Survivor, τον Απόστολο Ρουβά. Ο πρώην μάγειρας της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα μένει μακριά από εντάσεις, είναι έξυπνος και τα πηγαίνει μια χαρά και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Λαμβάνοντας υπόψη την μέχρι τώρα καλή του παρουσία στο ριάλιτι επιβίωσης είναι δεδομένο πως ο Απόστολος Ρουβάς θα έχει τηλεοπτικό μέλλον και μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο. Το ΣΚΑΪ με το οποίο έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο ίσως προσπαθήσει να τον εντάξει σε κάποιο πρόγραμμά του. Για να δούμε.

Κάτι νέο ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Το «Ρουκ Ζουκ» αποτελεί αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το τηλεπαιχνίδι, που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, σημειώνει καλύτερα νούμερα τηλεθέασης ακόμη κι από τις Άγριες Μέλισσες και επιθυμία των ανθρώπων του καναλιού είναι φυσικά να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Όπως ακούσαμε, όμως, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να αξιοποιήσουν τη Ζέτα Μακρυπούλια και σε ένα ακόμη βραδινό σόου. Ποιο θα είναι αυτό; Πιθανότατα το Your Face Sounds Familiar, το οποίο τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια φέτος έχει μετακομίσει στο MEGA και παρουσιάζει το The Chase, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την Μακρυπούλια.

Θα συνεργαστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή;

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για μια νέα συνεργασία μεταξύ του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή. Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει συνεχώς χρόνο μαζί και όπως είναι λογικό, ανάμεσα στις συζητήσεις του θα υπάρχουν και τα επαγγελματικά. Μέχρι τώρα πάντως έχουμε δει τη Βανδή να «συμμετέχει» στα Κόκκινα Φανάρια του Μπισμπίκη με ένα τραγούδι της (παραχώρησε το δικαίωμα να ακουστεί στην παράσταση), αλλά και μέσω κάποιων ρούχων της, που έδωσε στους πρωταγωνιστές.

Σε τι άλλο πρότζεκτ θα τους δούμε να συνεργάζονται; Δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Πάντως όταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δέχθηκε μία τέτοια ερώτηση από την κάμερα πρωινής εκπομπής δεν θέλησε να δώσει κάποια απάντηση. Καμιά φορά και η σιωπή λέει πολλά. Τι; Όχι;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA