Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι της φίλης της Πελαγίας Καζολέα και την παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα. Ετσι, η Ασημίνα ξέσπασε μπροστά στην κάμερα της παραγωγής ενάντια στον Σπύρο Μαρτίκα λέγοντας: «Χθες δεν ήθελα να γυρίσω στην καλύβα επειδή ο Σπύρος έχει διώξει και την Ασπα και την Πελαγία. Όπως είχε πει και τις πρώτες μέρες του Survivor, δεν είναι γυναικείο παιχνίδι και προσπαθεί μία-μία τις γυναίκες να τις διώξει.

Αυτό βέβαια εμένα με πεισμώνει και έχω πει στον εαυτό μου ότι κάτσε να υπομένεις αυτή την κατάσταση γιατί μάλλον κάποιος σε δοκιμάζει και ίσως να είναι για κάποιο λόγο αυτό όλο και για να το αποδείξεις και στον Σπύρο Μαρτίκα και σε όποιον άλλο το πιστεύει. Το παιχνίδι είναι για πραγματικούς Μαχητές… Για αυτούς που έχουν έρθει εδώ για να δείξουν τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα και όχι απλά για τις ίντριγκες και να είναι καραγκιόζηδες. Γιατί για μένα ο Σπύρος μόνο καραγκιόζης είναι και τίποτα παραπάνω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA