Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα ριάλιτι της φετινής σεζόν, αλλά και τους περισσότερους παρουσιαστές - χωρίς να χαρίζεται σε ορισμένους - σχολίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Οι κριτές έφτυσαν το φαγητό διαγωνιζόμενου

«Ένα reality με μάγειρες έχει επαγγελματική αποκατάσταση είναι αποδεκτό. Όταν βλέπεις reality κατηγορίας "Survivor", "Φάρμα" τους λυπόμουν αυτούς που πήγαιναν, γιατί γίνονταν ρεζίλι. Γιατί να δει κανείς ανθρώπους να ξεφτιλίζονται; Για να διασκεδάσω; Στη Ρώμη ζω να βλέπω λιοντάρια να τρώνε μονομάχους;», είπε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα τη Μαλέσκου, ξέρω ότι μιλάει ωραία ελληνικά, όλοι όμως δεν πρέπει να μιλάνε ωραία ελληνικά; Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι από τις αγαπημένες μου, πεθαίνω, τους αντιμετωπίζει σαν παιδάκια. Μην ρίξουμε τόσο χαμηλά την συζήτηση μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά. Δεν μου αρέσει ο ίδιος και το είδος της εκπομπής που είναι πάλι ο ίδιος», τόνισε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ενώ μετά σειρά είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

«Γρήγορης Αρναούτογλου; Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ. Ο Τανιμανίδης δεν είναι που μαζί με έναν άλλον έβγαζαν τις μπλούζες κι έδειχναν τα μπράτσα τους και δεν δείχναμε το μέρος, αλλά τα μπράτσα;», είπε για τον παρουσιαστή της Φάρμας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA