Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άγιος Παΐσιος αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε παρακολουθήσει μόνο δύο από τα εννιά επεισόδια της σειράς του MEGA, ωστόσο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ιστορία, χαρίζοντας απλόχερα 30άρια στους πίνακες τηλεθέασης. Γι' αυτή την επιτυχία μίλησε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Προκόπης Αγαθοκλέους, το μεσημέρι της Τετάρτης (23/2), όταν και βρέθηκε καλεσμένος στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη.

«Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό, ο κόσμος στρέφεται προς το μέσα του, και όταν στρέφεσαι μέσα σου, έχεις ανάγκη από βοήθεια. Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν ένα αρχικό σοκ. Πιστεύω πως είναι εμμέσως αυτοσκοπός να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Τατσόπουλος σε Γκλέτσο για τον Αγιο Παΐσιο: Πρώτα Γονίδης, μετά Τερλέγκας, ξέρεις τι είναι να σε κυνηγά η επιστημονική κοινότητα;

Παράλληλα, ο Αγαθοκλέους αποκάλυψε πως έχει συνομιλήσει με ανθρώπους που είχαν γνωρίσει και μιλήσει με τον Άγιο Παΐσιο και όπως είπε, όλοι τους λένε πως ο γέροντας ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χιούμορ, γενναιοδωρία, αρχοντιά.

Τέλος, σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν ετοιμάζεται κάποιο άλλο αντίστοιχο πρότζεκτ, ο ηθοποιός σχολίασε πως «ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος». Βέβαια, μετά πήγε να το μαζέψει λέγοντας ότι «δεν ετοιμάζεται ακριβώς, είναι στις σκέψεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA